9.5 uit 1634 reviews
Winkelwagen0 items
Geen producten gevonden
9.5 uit 1634 reviews
13 / 02 / 2019
HOLA MÉXICO, allá vamos!

Backpacken

Nadieh Notermans, als je haar al niet kent van onze winkel in Roermond, dan heb je haar zeker op onze website, Facebook, Instagram en anders wel op posters langs de weg in Roermond voorbij zien komen. De enthousiaste oudste dochter van Ton en Caroline Notermans is sinds haar eerste backpackvakantie, 4 jaar geleden naar Thailand en Cambodja verknocht geraakt aan (verre) reizen. Haar laatste grote reis was één jaar geleden naar Mexico, alleen, met haar backpack. Ze was hier zo enthousiast over dat ze terug gaat naar dit grote land waar nog zoveel meer moois te ontdekken valt maar ook om de vorige keer gemaakte vrienden op te zoeken. Verschil met al haar eerdere backpackreizen: Nadieh gaat niet alleen, deze keer gaat haar vriend mee, een nieuw avontuur.

Een paar vragen aan Nadieh over

Planning?

"Plannen doe ik alleen mijn reisdoel (in dit geval Mexico), die dingen die ik absoluut wil zien en doen en een hostel voor de eerste nacht. Voor de rest laat ik mij helemaal meedrijven op de energie van het land, en zie ik nu al uit naar de tips van de locals en andere backpackers."
 

Alweer Midden-Amerika?

"Inderdaad !!! Ik kan het iedereen aanraden, mij verveelt het nog lang niet, na Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Aruba, Bonaire, Curaçao en natuurlijk Mexico. Het klimaat, de muziek, de mensen, de natuur, het lokale eten, zo heerlijk en chill allemaal!"
 

De ultieme voorpret?

"Dromen over reizen! En dan ook echt je reis boeken!! Mijn Spaans weer wat opfrissen met Duo Lingo. Veel erover lezen: Facebookgroepen, de Lonely Planet, de reviews op de app Hostelworld. Mijn meeneem-lijstje, zie ook mijn blog van vorig jaar februari, nog eens checken. Mijn rugzak,de Osprey Ariel 55 al van stal halen, en een goeie rugzak voor mijn vriend uitzoeken, waarschijnlijk de Osprey Atmos AG 65"
 

Je inpaklijstje?

"Poeh, heel erg maar bijna onze halve winkel haha. Toch fix ik het altijd weer om op ongeveer 12! kilo (het maximaal toegestane gewicht is 23 kilo) uit te komen; je moet je rugzak uiteindelijk zelf dragen, want al neem ik nu mijn lieve vriend mee, zó lief is hij nu ook weer niet. Maar je raakt er wel geoefend in, in het plannen van wat je mee moet nemen. En och, ik ben redelijk relaxed, als ik maar (genoeg) geld en mijn paspoort bij me heb. O jongens, terwijl ik dit allemaal vertel kan ik echt niet meer wachten! ''HOLA MÉXICO, allá vamos'', oftewel ''Hallo Mexico, hier komen wij!''"

Nadiehs lijstje

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10% korting op Meindl wandelschoenen, gebruik de kortingscode MEINDL10 Verbergen