9.5 uit 1634 reviews
Winkelwagen0 items
Geen producten gevonden
9.5 uit 1634 reviews
06 / 11 / 2019
Lezing: Natuur en Tuinen van Engeland

Woensdag 27 november heeft Olaf op den Kamp een lezing gegeven in onze winkel

De lezing ging over de mooie steden, bijzondere natuurgebieden en prachtige tuinen in Engeland.
 
Locatie: Ton Notermans, Dr. Philipslaan 25B, 6042 CT Roermond
Aanvang 20.00 uur. Deelname is gratis.
Ton Notermans zorgt een hapje en een drankje.

De lezing

Engeland is voor velen een geweldige reisbestemming. Naast prachtige steden, liggen er ook heel wat bijzondere natuurgebieden en prachtige tuinen.

In deze lezing bekeken we een aantal bijzondere natuurgebieden zoals de witte krijtrotsen bij Dover en de Seven Sisters, New Forest met zijn wilde pony’s, Damherten en oeroude eiken, Sherwood Forest, waar volgens de legende ooit Robin Hood woonde, de zeevogelkolonies langs de kust bij Bempton en op de Farne Islands met Papegaaiduikers, Kuifaalscholvers en Jan-van-Genten, Nationaalpark Exmoor met zijn uitgestrekte heidegebieden en Exmoor- pony’s en vele bossen met Bluebells.

Daarnaast namen we een kijkje in wereldberoemde tuinen als Sissinghurst Castle Garden, Nymans Garden en Stourhead waar vele bijzondere bomen, struiken en planten staan en inspiratie kan worden opgedaan voor de eigen tuin. Sheffield Park is beroemd vanwege zijn vele waterlelies. De botanische tuin Wakehurst hoort bij de beroemde tuinen van Kew.

 
Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    10% korting op Meindl wandelschoenen, gebruik de kortingscode MEINDL10 Verbergen