06 / 11 / 2019
Lezing: Natuur en Tuinen van Engeland

Woensdag 27 november geeft Olaf op den Kamp een lezing in onze winkel

De lezing gaat over de mooie steden, bijzondere natuurgebieden en prachtige tuinen in Engeland.
 
Aanmelden kan niet meer, =vol
Locatie: Ton Notermans, Dr. Philipslaan 25B, 6042 CT Roermond
Aanvang 20.00 uur. Deelname is gratis.
Ton Notermans zorgt een hapje en een drankje.

De lezing

Engeland is voor velen een geweldige reisbestemming. Naast prachtige steden, liggen er ook heel wat bijzondere natuurgebieden en prachtige tuinen.

In deze lezing bekijken we een aantal bijzondere natuurgebieden zoals de witte krijtrotsen bij Dover en de Seven Sisters, New Forest met zijn wilde pony’s, Damherten en oeroude eiken, Sherwood Forest, waar volgens de legende ooit Robin Hood woonde, de zeevogelkolonies langs de kust bij Bempton en op de Farne Islands met Papegaaiduikers, Kuifaalscholvers en Jan-van-Genten, Nationaalpark Exmoor met zijn uitgestrekte heidegebieden en Exmoor- pony’s en vele bossen met Bluebells.

Daarnaast nemen we een kijkje in wereldberoemde tuinen als Sissinghurst Castle Garden, Nymans Garden en Stourhead waar vele bijzondere bomen, struiken en planten staan en inspiratie kan worden opgedaan voor de eigen tuin. Sheffield Park is beroemd vanwege zijn vele waterlelies. De botanische tuin Wakehurst hoort bij de beroemde tuinen van Kew.

Aangemeld via link? Dan zien we je graag op 27 november 2019 bij ons in de winkel! 

 
Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »