9.5 uit 1634 reviews
Winkelwagen0 items
Geen producten gevonden
9.5 uit 1634 reviews
29 / 04 / 2021
Maandagavond wandelingen WSV Echt

Alternatieve maandagavond wandelingen

De traditionele maandagavondwandelingen die WSV Echt jaarlijks organiseert, kunnen door Corona, dit jaar niet doorgaan op de gebruikelijke manier.

WSV Echt heeft gemeend toch iets te moeten aanbieden aan haar wandelaars. Daarom worden dit jaar de routes digitaal aangeboden op de site www.wsvecht.nl. Daarnaast worden de routes uitgeprint beschikbaar gesteld in het Jeugdhuis Pius X op maandag tussen half vier en zes uur.

De data van de maandagavondwandelingen blijven hetzelfde: te beginnen op 29 maart en de tiende keer op 31 mei 2021.

Om de wandelaars toch een kopje koffie of glaasje water te laten gebruiken is er halverwege koffie en fris to go. WSV Echt zorgt voor een lekkere kop koffie of een flesje water.

koffie to go bij de avondwandelingen

Veel wandelaars maken inmiddels gebruik van deze mogelijkheid en downloaden de routes van de site van de Wandelingvereniging Echt of halen ze op maandag middag op in het Jeugdhuis.

De reacties van al deze wandelaars zijn zeer positief over dit initiatief en WSV Echt is blij weer iets te kunnen doen voor haar leden en andere wandelaars.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »