16 / 01 / 2020
Natuur en tuinen reis naar Engeland

Gaat u mee naar Engeland in mei 2020?

In november 2019 gaf Olaf Op den Kamp in onze winkel een lezing over zijn natuur- en tuinenreizen naar Engeland. De volgende, door Olaf georganiseerde reis, vindt plaats van zaterdag 9 mei tot en met donderdag 14 mei.

Het is een gecombineerde natuur- en tuinenreis, waarbij prachtige tuinen als die van Audley End en Wrest Park worden bezocht. Ook staan een tocht naar de zeehonden voor de kust van Norfolk op het programma evenals bezoeken aan kwelders, bossen met voorjaarsflora en moerasgebieden met allerlei soorten steltlopers en reigerachtigen.

De cultureel geïnteresseerde reiziger kan zijn hart ophalen in steden als Cambridge met zijn vele colleges en botanische tuin, Norwich, met zijn fraaie kathedraal en in de vuursteenmijn Grimes Graves. Daarnaast gaan we op bezoek in het huis van de beroemde evolutiebioloog Charles Darwin.

Hoe kan ik mij aanmelden?

De reis, op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner), kost € 585 p.p.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze reis, neem dan contact op met Olaf Op den Kamp  door hem een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06-22188175.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »