9.5 uit 1634 reviews
Winkelwagen0 items
Geen producten gevonden
9.5 uit 1634 reviews
30 / 06 / 2022
Onze winkel

Onze fysieke en online shop is definitief gesloten. We willen iedereen bedanken voor alle mooie jaren!

Ton Notermansbegon op 1 april 1999 in Roermond met de winkel Ton Notermans Kamperen. In korte tijd zijn de afdelingen buitensport en wandelsport erbij gekomen. Vanaf het begin is het een familiewinkel geweest. Meer dan de helft van het personeel is familie, of werkt er al meer dan 10 jaar. Beide dochters maken dan ook vol trots deel uit van Ton Notermans. 

Vanaf 1999 is er veel veranderd. Ton Notermans is nu gericht op wandelen en reizen. Een unieke winkel in Limburg waar adviseren en écht het gesprek aangaan het belangrijkste is. Wij proberen er met zijn allen altijd een feestje van te maken! Iedereen is welkom in onze winkel en webshop ♥. 

Opheffingsuitverkoop

Begin 2023 sluiten wij definitief de deuren van onze winkel Ton Notermans in Roermond. Zo komt na 24 jaar een avontuur ten einde. In 1999 zijn we begonnen met een kampeerwinkel en inmiddels succesvol uitgegroeid tot dè wandelwinkel van Midden-Limburg, met een webshop die bekend is in heel Nederland en België.

Onze dochters Nadieh en Manon hebben besloten om de winkel niet over te nemen. Nadieh vertrekt voor haar droomreis en werkt aan de verdere ontwikkeling van haar marketing carrière. Manon geniet de komende tijd van haar gezin.

Wij hebben met veel plezier gewerkt in onze winkel en willen dan ook iedereen bedanken die al die jaren klant is geweest. Kom langs om te profiteren van onze opheffingsuitverkoop of om nog gezellig een kopje koffie met ons te drinken. Tot snel!

De familie Notermans

Ons team

Samen met ons team adviseren wij je bij het vinden van de juiste wandelschoenen, wandelkleding of wandelrugzak. Benieuwd naar ons? Lees hier wie wij zijn.

Ton Notermans 

Zijn grootste hobby is wandelen zoals de Eifelsteig, Rothaarsteig of in de bergen en heuvels van Duitsland, Italië en Frankrijk. Door zijn interesse in wandelen groeide de wandelschoenen afdeling uit tot de belangrijkste pijler in de winkel.
 
Ton vindt het prettig om wandelaars te helpen met de aanschaf van wandel- en bergschoenen. Hij is heel trots als wandelaars hem onderweg vertellen dat de wandelschoenen toch zo fijn zijn. Het gaat Ton altijd om het uiteindelijke resultaat. De schoenen moeten weliswaar in de winkel goed zitten, maar na enkele fikse wandeltochten moeten de wandelaars nog tevreden over de schoenen zijn. Dan is Ton pas tevreden.

Daarnaast is hij een fervent moestuinder. In zijn grote moestuin brengt hij in de lente en zomeravonden heel wat uurtjes door tussen de groenten. Daarover vertellen met geïnteresseerde klanten doet hij ook graag. Ton is ook lid van de Landschapvereniging de Kringloop in Linne. Daar geniet hij van de mooie lezingen en excursies. De Vogelcursus en Paddenstoelcursus zijn zijn favorieten. Heerlijk door de mooie natuurgebieden struinen. Al deze hobby's zijn mooi te combineren met zijn passie voor fotograferen. Mensen, planten, vogels en de tuin gaan op de foto. Kortom fijn werk en fijne hobby's.

Caroline Notermans 

Mede-eigenaar en kracht achter de schermen. Caroline zorgt ervoor dat de hele organisatie soepel blijft lopen. Administratie, webshop, netwerken, scholing, personeel en ict, ze is van alle markten thuis!

Zelf wandelde ze altijd heel veel, Eifelsteig, Pieterpad, Heuvelland4daagse niets was haar te gek en steeds kwam ze weer met enthousiaste verhalen thuis. Dagelijks wandelen met haar twee geliefde honden doet ze graag. Niks fijner als even met de honden het bos in. 

Voor velen niet altijd zichtbaar maar een harde werker en een belangrijke pijler in ons bedrijf.

Nadieh Notermans 

Heeft in 2015 haar bachelor Commerciële Economie behaald, is daarna tijdelijk het familiebedrijf ingerold en uiteindelijk blijven plakken. Ondertussen runt ze de gehele inkoop en marketing van de winkel en heeft zo steeds meer taken overgenomen van haar vader. Alle social media, online marketing, webshop en nieuwsbrieven komen bij Nadieh vandaan. Haar passie voor marketing, het familiebedrijf en ondernemen kan ze op deze manier mooi combineren. 

Haar allergrootste passie is reizen, het liefst is ze altijd op reis. Advies over reizen en backpacken kan ze dan ook het beste geven. Maar ze heeft ook veel kennis over wandelschoenen en wandelkleding. Nadieh doet niks liever als klanten adviseren met de juiste spullen en hun met een glimlach naar buiten te laten lopen. 

Manon Notermans 

Heeft in 2015 haar bachelor behaald van de studie People & Business Management. Niet vaak zichtbaar in de winkel maar een grote kracht achter de schermen. Dankzij Manon voldoen we aan alle wet- en regelgeving op het gebied van personeel, privacy en ict. Ook zorgt zij dat onze webshop soepel blijft draaien en regelt ze veel back-office taken.  

Manon

Manon heeft zelf de Kennedymars gelopen. Dus zeker een ervaringsdeskundige! Maar het liefste loopt ze met haar hond iedere dag door het mooie glooiende Zuid-Limburgse landschap waar ze woont. 

Angelique Heldens

Werkt sinds mei 2007 bij Ton Notermans. Angelique heeft als hobby het lopen van langeafstandstochten zoals de Kennedymars en 4-daagse Nijmegen. Ze heeft inmiddels al meer dan 44 keer de Kennedymars gelopen in verschillende plaatsen zoals Sittard, Someren, Waalwijk, Melderslo, Hilversum en Oosterhout. In het weekend loopt ze meestal op zondagmorgen de 30 of de 40 kilometer, gewoon, voor de ontspanning/inspanning. Ook is Angelique groot fan van de camper, die haar trouw volgt als zij haar kilometertjes loopt.

Voor veel klanten is Angelique een vertrouwd gezicht in onze winkel. Ze zorgt dat iedereen met de beste wandelschoenen naar buiten loopt. Daarnaast handelt zij met veel kunde en kennis (webshop)bestellingen en garantie gevallen af.   

Joep Baetsen 

Joep kwam al als jonge vakantiehulp een aantal jaar geleden bij ons werken. Inmiddels is hij uitgegroeid tot fotomodel en vooral zeer ervaren collega! Naast zich inzetten voor zijn studie maakt hij ook graag stevige meerdaagse trektochten. 

Marieke Bertrams 

Marieke heeft 30 jaar een mode winkel gehad, en daardoor een goed gevoel voor styling, heel handig, op onze kleding afdeling. Ook de outfits voor onze photoshoots zoekt zij uit. En die geweldige foto´s zijn overigens overwegend door Marieke gemaakt!

Roos Hoen 

Roos werkt een dag per week aan de boekhouding. Al jaren een vertrouwde collega en samen met Angelique organisatietopper van onze lezingen!

Ze fietst en wandelt graag en is als de zon ook maar even schijnt buiten te vinden.

Weet heel veel en kan dat ook nog mooi vertellen.

Laura Smeets

Ons jongste multi-talent is een zeer behulpzaam en vriendelijk gezicht achter de kassa. Laura helpt met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Instagram en onze webshop. 

 

Chantal van der Sluiszen

Nieuwste aanwinst van ons topteam: Chantal. Door haar jarenlange ervaring weet ze ontzettend veel van wandelschoenen. Ze helpt graag bij het uitzoeken van het beste paar.

Naast werken bij ons in de winkel, is ze ook pedicure. Alles wat ze over voeten weet past ze natuurlijk graag toe in onze winkel! Kom snel naar Roermond om kennis met haar te maken.

Chantal

HOPELIJK TOT SNEL IN ONZE WINKEL!

Reacties

Hoi Guus, bedankt voor het mooie compliment! Als we een keer in Frankrijk komen zullen we zeker aan je denken :).
Nadieh Notermans - 26 / 08 / 2022 @ 17:35
Hallo Ton,<br />
Lang geleden waren wij collega&#039;s in Sittard. Ik heb nog regelmatig jouw winkel in Roermond bezocht naderhand en me verwonderd over jouw professionalisme. Chapeau !<br />
Ondertussen ben ik al een aantal jaren niet meer in NL, maar woon nu in Frankrijk waar ik g&icirc;tes en chambre d&#039;h&ocirc;tes heb. Indien je een keertje in centraal Frankrijk bent, ben je van harte welkom in Herry.<br />
Groetjes, Guus van Hoof
Guus van Hoof - 22 / 06 / 2022 @ 10:59

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is permanent gesloten. Iedereen bedankt voor de mooie jaren!! Verbergen