9.5 uit 1634 reviews
Winkelwagen0 items
Geen producten gevonden
9.5 uit 1634 reviews
08 / 09 / 2022
WandelWol antidruk-wol

Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe vondst, WandelWol, een antidruk-product van 100% schapenwol en willen het graag even aan u voorstellen.

WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij een branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Het verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen welke zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen.

Nog wat feiten over WandelWol antidruk-wol:

• Is een 100% natuurproduct
• Is heerlijk zacht en voelt comfortabel bij gebruik
• Is een melange van diverse soorten schapenwol
• Is een 100% Nederlands product
• Heeft een natuurlijk uniek wasproces
• Bevat door het unieke wasproces nog steeds lanoline
• In combinatie met lanoline zorgt voor het beste resultaat bij huidbescherming en huidverzorging
• Heeft geen plakmiddelen nodig om zich te hechten
• Hechten gaat via de sok of met een gaatje rondom de tenen
• Warmt bij kou, en koelt bij warmte
• Biedt soelaas bij voetklachten (likdoorn, blaren, hielspoor, pijnlijk eelt, kloven, wratten, wintervoeten, zwemmerseczeem, hamerteen, traumanagels)
• Maar ook bij irritaties van; gips, brilpootje, nikkelallergie knoop of riem, bh-bandje, etc.

Loop vanaf nu op wolken, met WandelWol!

Koop WandelWol in onze winkel of in onze webshop.

Hieronder een filmpje om u een beeld te geven:

Reacties

Hoi Babette, ik heb het even voor je opgezocht. Voor zover ik kan zien lijkt het bij elkaar in de buurt te komen en kan het ook gebruikt worden als wandelwol.
Nadieh Notermans - 09 / 09 / 2022 @ 10:20
Hallo, <br />
<br />
Is dit hetzelfde als heilwol?
Babette - 08 / 09 / 2022 @ 22:51
Hoi Anita, Wandelwol is zeker het proberen waard om lichte klachten aan de buitenkant van de voeten op te lossen. Je kunt altijd een proefstukje bij ons in de winkel ophalen om te kijken of het de pijn aan je hiel verlicht
Nadieh Notermans - 26 / 08 / 2022 @ 17:32
Hoi Marjo, fijn om te horen dat je weer wandelplezier hebt!
Nadieh Notermans - 26 / 08 / 2022 @ 17:30
Hoi J. Huijbregts, is ook echt fijn en het proberen waard. Je kunt altijd een gratis proef stukje bij ons in de winkel ophalen.
Nadieh Notermans - 26 / 08 / 2022 @ 17:27
Dat wil ik wel gaan proberen. Het ziet er heel goed uit.
J. Huijbregts - 19 / 08 / 2022 @ 20:57
Heb ervaring met Wandelwol. Had goede wandelschoenen met harde neus maar naar maanden wandelen in Zuid Limburg met naar beneden lopen heb ik een traumanagel gekregen. Deed behoorlijk pijn. Met deze wol verzachte het echt..Maar heb nu een halve maat grotere wandelschoenen gekocht bij TON Notermans en heb nergens last meer van. Als je ouder wordt bijna 68 jaar dan veranderen de voeten. Tevreden mens nu.
Marjo Huskend - 19 / 08 / 2022 @ 20:12
Ik heb veel last pijn aan mijn hak/hiel van alles geprobeerd Shockwave dry-needle . Rust gehouden maar bij meer intensieve beweging 10000 stappen meteen klachten . Schoenen Xsensible Jersey die bieden beste steun tot nu toe . Zou deze wol ook iets voor mij kunnen zijn ?
Anita Janssen - 09 / 08 / 2022 @ 12:04

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkel is permanent gesloten. Iedereen bedankt voor de mooie jaren!! Verbergen