29 / 01 / 2020
Geannuleerd Nijmeegse Vierdaagse 2020

Helaas is de Nijmeegse 4daagse 2020 geannuleerd.

Dit zijn de gelukkige winnaars van onze Winactie Nijmeegse Vierdaagse 2020! Proficiat Eline en Dolf! Tot ergens eind juli, met het verslagje over hoe jullie de 4-Daagse hebben ervaren. Maar eerst, veel plezier met de voorpret en het trainen!

winnaars 4daagse nijmegen aktie

 

Geen spannende loting afwachten? Als het aan Ton Notermans ligt loop ook jij op 24 juli over de Via Gladiola in Nijmegen. Wij geven, in samenwerking met Lowa,  1x2 startbewijzen weg voor de 104e "The Walk of the World'. Lees verder in deze blog hoe je meedoet.

4-Daagse Collectie Lowa

Lowa is sinds vorig jaar de hoofdsponsor van de Vierdaagse en heeft daarom voor alle wandelaars die de Vierdaagse lopen, een speciale Vierdaagse collectie ontwikkeld. Deze bestaat uit wandelschoenen, wandelsokken, heuptassen en rugzakken. Deze vind je bij ons in de winkel, bekijk de collectie hier Vierdaagse collectie Ton Notermans. Zijn jullie de winnaars van de startbewijzen? Dan krijgen jullie van ons een paar Lowa vierdaagse wandelsokken en heuptas kado!

Ieder jaar lopen ca. 49.000 wandelaars deze wereldberoemde Vierdaagse, en vaak niet de eerste keer. Hoe komt het toch dat de Nijmeegse Vierdaagse zo immens populair is? 

Wij legden onze medewerker Angelique deze vraag voor. Hieronder haar toelichting waarom zij, voor de 15e keer inmiddels weer meeloopt.

 

Mijn drie redenen om mee te doen 

 1. Samen. Met duizenden anderen, die hetzelfde doel hebben, loop je iedere dag kilometers, om zo samen over de Via Gladiola aan het einde van de Vierdaagse te kunnen lopen. Dit brengt een hoop gezelligheid met zich mee, zowel wandelaars onder elkaar, als alle mensen die langs de weg staan om je aan te moedigen. Niet voor niets luidt de slogan "You never walk alone". 
 2. Gevoel. Als je na vier dagen wandelen dan eindelijk die Via Gladiola oploopt en het kruisje of die beloning ontvangt! Iedere dag kilometers alleen maar wandelen en genieten van de omgeving. Maar vooral de prestatie die je levert als je de Vierdaagse uitloopt is een onbeschrijfelijk gevoel.
 3. Uitdaging. Ik loop sinds een aantal jaar iedere dag 50 km om mezelf uit te dagen. Door deze uitdaging aan te gaan voel ik mezelf daarna sterk en kan ik mezelf bewijzen. Hierna heb ik zo'n voldaan gevoel en ben ik trots op mezelf.

Hoe doe ik mee?

Reageer op dit facebookbericht en tag degene waarmee jij de Vierdaagse wil lopen & waarom jullie mee willen lopen.

OF

Reageer onderaan in dit blog en geef duidelijk aan met welk wandelmaatje jij de Vierdaagse wil lopen & waarom jullie mee willen lopen.

Onder alle reacties verloten wij de 1x2 startbewijzen. De winnaar van de 1x2 startbewijzen ontvangt op 8 februari 2020 persoonlijk bericht. 

Voorwaarden

 • Wij verloten 1x 2 startbewijzen. 
 • Tot 23.59 uur op 7 februari 2020 kun je meedoen aan deze winactie. 
 • Het is niet mogelijk om deelnemers die reeds in het bezit zijn van een startbewijs, deze te laten inruilen bij de organisatie tegen een via Lowa gewonnen startbewijs.
 • Het aantal kilometers dat dient te worden gelopen is afhankelijk van leeftijd en geslacht. De reglementen van de Vierdaagse zijn hierin leidend zie https://www.4daagse.nl/nl/inschrijven/reglementen.html
 • Wij moeten uiterlijk 1 maart 2020 de volledige gegevens van de winnaars hebben ontvangen om de aanmelding officieel te maken. 
 • De winnaars vragen wij na afloop van de Vierdaagse om hun ervaringen met ons te delen. In samenwerking met ons zorgen wij dan voor een blog met een aantal foto's van de deelname.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar.
 • Bevestiging van inschrijving volgt via de Stichting Vierdaagse binnen enkele weken.

Reacties

Graag doe ik samen met Sipke mee aan deze actie. We willen de 50km lopen en vrijkaarten zouden fantastisch zijn, omdat er dan niet geloot hoeft te worden. Uiteraard gaan de camera's mee, en komt er indien gewenst ook een verslag. Fijn weekend!
Hylke - 07 / 02 / 2020 @ 15:04
Graag doe ik samen met Sipke mee aan deze actie. We willen de 50km lopen en vrijkaarten zouden fantastisch zijn, omdat er dan niet geloot hoeft te worden. Uiteraard gaan de camera's mee, en komt er indien gewenst ook een verslag. Fijn weekend!
Hylke - 07 / 02 / 2020 @ 15:04
Ik wil dit startbewijs graag winnen voor mijn beste vriendin Marcella lagerweij, 7 februari is haar verjaardag en er bestaat geen mooier cadeau dan haar het startbewijs te kunnen geven zodat wij dit jaar samen dit avontuur aan te kunnen gaan. Vorig jaar was Marcella een week met de vierdaagse bij mij op vakantie in het geweldige Nijmegen. Mijn vader liep toen de 50km en hem hebben we aangemoedigd, van de start tot de eindstreep elke dag stonden we daar. Toen we om 04.00uur op de wedren stonden met koffie, zeiden wij tegen elkaar en volgend jaar staan wij daar! 4 dagen genieten, feesten, kippenvel momenten dat willen wij meemaken. Dus heel graag winnen wij 2 startbewijzen, om samen dit avontuur aan te gaan en dit jaar niet langs de zijlijn te staan
Marlou van Hal - 06 / 02 / 2020 @ 22:50
Mijn dochter wil graag samen met mij de vierdaagse lopen. Ze roept het al jaren maar het is er steeds nog niet van gekomen. Inmiddels is ze ook aan het trainen gegaan en heeft het "virus" nu ook te pakken. Dit jaar gaat ze nu echt mee. Hoop dat wij de startbewijzen winnen natuurlijk
Ina van Kaam - wessels - 04 / 02 / 2020 @ 15:18
Ik zou ontzettend graag de Nijmeegse Vierdaagse met mijn zus lopen. Na eem zware periode is de tijd aangebroken voor 20x20 mooie uitdagingen voor het goede doel en daar mag de Nijmeegse vierdaagse natuurlijk niet bij ontbreken!
Simone - 03 / 02 / 2020 @ 20:03
Graag zou ik de vierdaagse willen lopen om het goede voorbeeld van mijn ouders te volgen. Zij hebben namelijk al een aantal keer succesvol mee gedaan. Ik zou dit het liefst doen samen met mijn vriend Maarten. Zeker nu we allebei in Nijmegen wonen!
Maja - 02 / 02 / 2020 @ 19:26
Mijn man word 50 dit jaar en heeft als enige in de familie nog niet gelopen en wil dit, dit jaar gaan doen maar dat kan nog spannend worden met eventueel loten. Wat zou dat een mooi cadeau zijn voor zijn verjaardag een gegarandeerd startbewijs. Hij wil samen lopen met de schoonvader van onze dochter (ook de eerste keer) ik gun het ze van harte om deze prijs te winnen. Wij moedigen ze dan wel aan langs de kant alle dagen.
Suzanne - 02 / 02 / 2020 @ 12:18
Ik zou de vierdaagse heel graag met mijn vriendin Eline Bijl willen lopen. Vanaf kind af aan roepen wij al jaren dat wij samen de sfeer eens willen proeven, ondertussen beide 26 jaar. We hebben al verschillende pogingen gedaan met inschrijven. Maar één van ons werd steeds uitgeloot. Dit jaar willen we er weer voor gaan en zijn we begonnen met trainen. Hopelijk mogen we dit jaar deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse!
Maudi van Steenis - 02 / 02 / 2020 @ 10:52
Ik wil samen met Eline Raaijmakers eerst de gr20 lopen. Daarna is de 4 daagse een mooie prestatie om in 2020 af te kunnen vinken. Het zou dus erg gaaf zijn als we via Ton Notermans en Lowa dit kunnen realiseren.
Dolf Nouwen - 30 / 01 / 2020 @ 01:17
Hallo, ik wil graag met mijn maatje sander lenssen voor de eerste keer meedoen aan de nijmeegse vierdaagse. We hebben samen veel meegemaakt en hij heeft me door dik en dun gesteund. Samen willen we dit grote avontuur aangaan en we zijn al hard aan het training! Ik wilde eigenlijk vorig jaar al meedoen maar ik was te laat begonnen met trainen. Gelukkig heb ik wel mn geweldig rode lowa schoenen gekocht bij ton notermans dus deze nijmeegse vierdaagse kan niet meer stuk!
Jocelyn coffa - 29 / 01 / 2020 @ 22:52
Ik zou het super vinden om deze kaartjes te winnen. De reden hiervan is dat ik helaas vorig jaar de vrijdag niet meer kon starten! Dit vond ik zo zuur
Sherona van baal - 29 / 01 / 2020 @ 20:59
Zou super zijn om dit ticket te winnen . Samen met mijn wandelmaatje Chris Peeters zouden we er graag bij zijn . Zij loopt om Alzheimer bekender te maken en ik om ALS bekender te maken . Beide worden we in onze familie ermee geconfronteerd. En de camera gaat mee dus foto’s zullen er zeker gemaakt worden zoals op al onze wandelingen
Wyckmans Emmanuella - 29 / 01 / 2020 @ 19:34
Graag zou ik met mijn maat Michèl Janssen deze editie doen. Vorig jaar moest ik helaas na 2 dagen stoppen omdat schoonmoeder overleed, het jaar ervoor raakte ik ruim een week voor de 4daagse geblesseerd bij de kennedymars Someren, achillespeesaanhechting gescheurd waardoor ik niet kon starten. 4daagse zit in me bloed en verzamel alles wat er mee te maken heeft uit het verleden en de toekomst. Hoe gaaf zou het zijn dit jaar met een gewonnen bewijs met mijn maat deze editie te gaan lopen en eindelijk mijn nummer 12 binnen te halen
Peter Pieters - 29 / 01 / 2020 @ 19:14
Mijn wandelmaatje Isabell en ik willen ons dit jaar inschrijven voor de Nijmeegse 4 daagse. Een paar jaar geleden had ik mij al eens ingeschreven, maar ben toen helaas uitgeloot. Nu willen wij samen een kansje wagen. Mijn wandelmaatje wordt in Juni 65 jaar en heeft gezegd, nu wil ik echt eens de 4 daagse lopen. We lopen al een aantal jaar samen en ook al veel tochten gelopen. Dus we hopen dat we nu ook allebei worden ingeloot en wanneer dit niet het geval is geef ik ons hier een kans. Dus nu maar fingers crossed
Petra Zaremba - 29 / 01 / 2020 @ 17:30

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Onze fysieke winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Onze online shop is 24/7 geopend. Voor meer informatie bekijk ons blog: Maatregelen COVID-19 virus Verbergen