09 / 05 / 2019
Winactie Vierdaagse Nijmegen!!!

'Ik wil De Vierdaagse lopen!'

De winnaars zijn inmiddels bekend, en lopen op 19 juli 2019 over de Via Gladiola!

Als het aan Ton Notermans ligt loop jij ook op 19 juli over de Via Gladiola in Nijmegen. Want wij geven, in samenwerking met Lowa, maar liefst drie startbewijzen weg voor de 103de "The Walk of the World'. Lees verder in deze blog hoe je kans maakt op één van deze drie startbewijzen.

 

4Daagse Collectie Lowa

Lowa is de nieuwe hoofdsponsor van de Vierdaagse en heeft daarom voor alle wandelaars die de Vierdaagse lopen, een speciale Vierdaagse collectie ontwikkeld. Deze bestaat uit wandelschoenen, wandelsokken, heuptassen en rugzakken. Deze vind je bij ons in de winkel, bekijk de collectie hier Vierdaagse collectie Ton Notermans.

Maar waarom lopen ca. 45.000 wandelaars deze wereldberoemde Vierdaagse?   

Drie redenen om mee te doen

Angelique loopt dit jaar haar 14de Vierdaagse, maar wat maakt voor haar de Vierdaagse zo speciaal? 

  1. Samen. Met duizenden anderen, die hetzelfde doel hebben, loop je iedere dag kilometers, om zo samen over de Via Gladiola aan het einde van de Vierdaagse te kunnen lopen. Dit brengt een hoop gezelligheid met zich mee, zowel wandelaars onder elkaar, als alle mensen die langs de weg staan om je aan te moedigen. Niet voor niets luidt de slogan "You never walk alone". 
  2. Gevoel. Als je na vier dagen wandelen dan eindelijk die Via Gladiola oploopt en het kruisje of die beloning ontvangt! Iedere dag kilometers alleen maar wandelen en genieten van de omgeving. Maar vooral de prestatie die je levert als je de Vierdaagse uitloopt is een onbeschrijfelijk gevoel.
  3. Uitdaging. Ik loop sinds een aantal jaar iedere dag 50 km om mezelf uit te dagen. Door deze uitdaging aan te gaan voel ik mezelf daarna sterk en kan ik mezelf bewijzen. Hierna heb ik zo'n voldaan gevoel en ben ik trots op mezelf.

 

Hoe doe ik mee?

Kom naar onze winkel en schrijf je in

of

Reageer op dit facebookbericht waarom jij graag mee wilt doen

of

Reageer onderaan in dit blog.

Onder alle reacties verloten wij de 3 startbewijzen. De winnaars van de 3 startbewijzen maken wij op 25 mei 2019 bekend. 

Voorwaarden

  • Wij verloten 3x 1 startbewijs. Degene die op FB reageert/of in onze winkel loot mee voor 1 startbewijs.
  • Tot 23.59 uur op 24 mei 2019 kun je meedoen aan deze winactie. 
  • Het is niet mogelijk om deelnemers die al tickets hebben, deze te laten inruilen.
  • Het aantal kilometers dat dient te worden gelopen is afhankelijk van leeftijd en geslacht. De reglementen van de Vierdaagse zijn hierin leidend. https://www.4daagse.nl/nl/inschrijven/reglementen.html
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar.
  • Wij moeten uiterlijk 29 mei 2019 de volledige gegevens van de winnaars hebben ontvangen om de aanmelding officieel te maken. 
  • De winnaars vragen wij na afloop van de Vierdaagse om een aantal foto's van de deelname, die wij op onze social media gebruiken.

Reacties

Het zou super zijn om toch een startbewijs te hebben! Ik train samen met mijn dochter voor de 40 km. Maar ben zelf helaas uitgeloot.
Tea Westeneng - 13 / 05 / 2019 @ 13:41
6x gelopen waarvan de editie met de ramp van de MH17 emotioneel was. Die dag verdoofd de 40 gelopen. Zo erg. Afgelopen week de dag van Elst en Groesbeek gefietst. Mooie herinneringen en feest vsn herkenning. Ik wil m graag nog eens beleven.
Ab Broersma - 12 / 05 / 2019 @ 20:35
Een hele leuke actie van Ton Notermans en wil ik nou net heel hard aan het twijfelen zijn om mee te doen aan de nijmeegse vierdaagse. Ik heb vorig weekend hele mooie wandelschoenen van Lowa gekocht bij jullie, Ton Notermans, waar ik erg blij mee ben en nu iedere dag mee wandel! Ik ben heel blij met de aankoop en werd erg goed geholpen door Ton zelf. Geen flauwe verkooppraatjes maar eerlijk en oprecht advies. Zelfs met mijn moeilijke voeten wist hij meteen de juiste schoenen te vinden. Ze zijn rood, blits en zitten heerlijk. Ik ben dus ook (soort van) al met mn training voor de nijmeegse vierdaagse begonnen omdat ik iedere dag makkelijk 2 uur loop en zou het erg leuk vinden als ik mee kon doen! Dit zou mij alleen maar meer stimuleren om te blijven wandelen.
Jocelyn Coffa - 10 / 05 / 2019 @ 14:50
Het wandelen van lange tochten geeft je een apart gevoel. Het is steeds weer een uitdaging om het voorgenomen doel te bereiken. De sfeer van de Vierdaagse wil ik ook eens meemaken en ervaren hoe het is 4 dagen te lopen.
Hilde Heuvelmans - 09 / 05 / 2019 @ 18:42

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »