Helaas is onze fysieke winkel gesloten t/m 9 februari 2021. Onze webshop blijft 24/7 geopend.

Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen met de mogelijkheden die we wel hebben. Heb je dringend advies nodig? Kun je niet meer wachten tot onze winkel open is? Bel ons dan voor advies iedere dinsdag t/m zaterdag van 12.00 - 15.00 uur. Houden je wandelschoenen het nog even uit? Dan helpen we je graag weer na de lockdown persoonlijk in onze winkel. Geschikte wandelschoenen vind je het beste door verschillende modellen te passen, voelen en vergelijken.

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om bestellingen af te halen of tijdens een afspraak te komen passen. Helaas is dit volgens de corona maatregelen niet toegestaan.

Contact 

Het snelste & makkelijkste kun je in contact met ons komen via e-mail: [email protected] Je kunt ons ook via onze social media een chatbericht sturen: Ton Notermans Facebook of Ton Notermans Instagram.

Telefonisch zijn wij iedere dinsdag t/m zaterdag bereikbaar van 12.00 - 15.00. Dit zijn ook de dagen dat wij pakketten versturen.

Je kun ons bereiken op 0475 - 420 610.  Je kunt altijd onze voicemail inspreken, wij bellen dan zo snel mogelijk terug. 

Bij vragen twijfel niet en neem gewoon contact met ons op.

Online shop 

Onze online shop tonnotermans.nl is 24/7 geopend. Hier is het mogelijk om bestellingen te plaatsen. 

Verzending 

Pakketpost

Pakketten worden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag verstuurd door DPD (met uitzondering van de feestdagen). Doorgaans worden pakketten de volgende dag geleverd. Pakketdiensten hebben het op dit moment erg druk, het kan zijn dan de levertijd van je pakket iets langer is.  

Retourneren 

Pakketten kunnen tijdens de sluiting van onze winkel naar onderstaand adres worden geretourneerd:

Meijers Pakketservice

t.a.v. Ton Notermans

Hoefstraat 42

6085 DT Horn

Meer informatie over verzenden en retourneren lees je hier

Reparaties schoenen

Heb je schoenen in reparatie? Zodra wij deze retour hebben ontvangen nemen wij contact met je op. Wij bezorgen de schoenen dan persoonlijk of met de pakketpost. 

Wij nemen op dit moment geen schoenen aan voor reparatie. Zelf je schoenen voor reparatie naar Paul den Ouden sturen? Bekijk hier de mogelijkheden.