Met trots presenteren wij ons team.
Wij werken alleen met vakmensen pur sang. Je kunt rekenen op goed advies bij ons in de winkel en online. 

 

Ton Notermans, begon op 1 april 1999 in Roermond met de winkel Ton Notermans kamperen.
In korte tijd zijn de afdelingen buitensport en wandelsport erbij gekomen. Ton zijn grootste hobby is wandelen zoals b.v. de Eifelsteig, Rothaarsteig of in de bergen en heuvels van Duitsland, Italië en Frankrijk. Door zijn interesse in wandelen groeide de wandelschoenen afdeling uit tot de belangrijkste pijler in de winkel.
Ton vindt het prettig om wandelaars te helpen met de aanschaf van wandel- en bergschoenen. Hij is heel trots als wandelaars hem onderweg vertellen dat de wandelschoenen toch zo fijn zijn.
Het gaat Ton altijd om het uiteindelijke resultaat. De schoenen moeten weliswaar in de winkel goed zitten, maar na enkele fikse wandeltochten moeten de wandelaars nog tevreden over de schoenen zijn. Dan is Ton pas tevreden.
Daarnaast is hij een fervent moestuinder. In zijn grote moestuin brengt hij in de lente en zomeravonden heel wat uurtjes door tussen de groenten. Daar over vertellen met geïnteresseerde klanten doet hij ook graag.
Ton is ook lid van de Landschapvereniging de Kringloop in Linne. Daar geniet hij van de mooie lezingen en excursies. De Vogelcursus en Paddenstoelcursus zijn zijn favorieten.
Heerlijk door de mooie natuurgebieden struinen.
Al deze hobby's zijn mooi te combineren met zijn passie voor fotograferen.
Mensen, planten, vogels en de tuin gaan op de foto.
En bij een fotoclubje elke maand ervaringen delen met andere foto-liefhebbers.
Kortom fijn werk en fijne hobby's.

 

 

Angelique Heldens, werkt sinds mei 2007 bij Ton Notermans. Angelique heeft als hobyy Kennedymars en 4-daagse Nijmegen (4 x 50 km) lopen (voor de 10e keer!).
Ze heeft inmiddels al 21 keer de Kennedymars gelopen in verschillende plaatsen zoals Sittard(7x), Someren(6x), Waalwijk (4x), Melderslo (2x) en Hilversum (1x) en Oosterhout (1x).
In het weekend loopt ze meestal op zondagmorgen de 30 of de 40 km, gewoon voor de ontspanning/inspanning.
Ook is Angelique groot fan van de camper, die haar trouw volgt als zij haar kilometertjes loopt.

 

 

 Voor de mensen die ons bedrijf bellen is Caroline Notermans meestal het eerste aanspreekpunt. Dat geldt voor zowel onze klanten als vertegenwoordigers van bedrijven.
Ze zorgt ervoor dat de berichten bij de juiste adviseurs komen en ook dat er op tijd gereageerd wordt.
Daarnaast organiseert ze als back-office de gang van zaken in ons bedrijf, planning, administratie, netwerken, scholing, personeel, ict, contacten met wandelverenigingen en nog veel meer.
Zelf wandelt ze heel veel, Eifelsteig, Pieterpad, Heuvelland4daagse en steeds komt ze weer met enthousiaste verhalen thuis.
Ook organiseert ze enkele malen per jaar zeer interessante lezingen in onze winkel, die druk bezocht worden.
Voor velen niet altijd zichtbaar maar een harde werker en een belangrijke pijler in ons bedrijf.


 

Manon Notermans is sinds juli 2015 afgestudeerd en heeft haar diploma van de opleiding People & Business Management behaald. Nu werkt ze o.a. in de winkel waarbij ze veel verschillende dingen doet.
Kleding en backpacks zijn haar specialiteit. Het uitzoeken van producten die precies aansluiten bij de wensen van de klanten is wat haar energie geeft.
Ook de webshop heeft haar volle aandacht. Zowel met het plaatsen van producten als het optimaliseren van de webshop is ze dagelijks mee bezig.

 

 

Nadieh Notermans heeft in 2015 haar diploma behaald van de studie Commerciële economie. De kennis die ze tijdens deze studie heeft opgedaan past ze nu toe in onze winkel.
Ze is gedurende de dag bezig met alle faceten van marketing en inkoop voor de winkel. 
Haar grootste passie is reizen, ze kan je dan ook heel goed helpen als je gaat backpacken. Daarnaast heeft ze veel kennis over kleding en schoenen en kan hier een goed advies over geven aan klanten. 

 

 

Roos Hoen is een dag per week in onze winkel aanwezig en heeft haar eigen taken binnen de  boekhouding.
Ze fietst en wandelt graag en is als de zon ook maar even schijnt buiten te vinden.
Weet heel veel en kan dat ook nog mooi vertellen. 

 

 

Hannie van Neer werkt enkele dagen per week en adviseert de klanten op onze schoen- en kleding afdeling.
Ze heeft zelf heel veel ervaring met wandelen en kan zo haar weetjes delen met de klanten.
Door haar levenservaring en manier van werken wekt ze veel vertrouwen bij onze wandelklanten en kan daardoor op een reële manier adviseren.