Wij nemen i.v.m. drukte geen webshop bestellingen meer aan. Onze producten kun je enkel nog in onze fysieke winkel kopen. Ook reserveren wij geen producten meer.

 

Bezorgen 

Webshop: Bestellingen met een bedrag boven de € 50,- sturen wij in Nederland en België gratis op. Voor bestellingen onder de € 50 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. 

Onze levertijd is 1 tot 4 werkdagen. Bestellingen worden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag verstuurd met DHL. 

Let op! Wegens drukte tijdens onze opheffingsuitverkoop hebben wij langere verzendtijden.

Je ontvangt van DHL een tracking code waarmee je je pakket kunt volgen. 

Geen pakket ontvangen? Mocht het voorkomen dat een pakket niet binnen de aangegeven tijd is geleverd of beschadigd, neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken dan de reden van vertraging en proberen de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Afhalen 

Winkel: Wil je een specifiek product passen maar nog niet bestellen? Neem contact met ons op, wij reserveren dit graag voor jou zodat jij het in onze winkel kunt komen passen.

Webshop: Het is ook mogelijk om producten op onze webshop te bestellen en te komen afhalen. Zo kunnen wij nog altijd even met je meekijken en adviseren.