Bezorgen 

Webshop: Bestellingen met een bedrag boven de € 50 ,- sturen wij in Nederland en België gratis op. Voor bestellingen onder de € 50 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. 

Onze levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen worden de eerstvolgende werkdag verstuurd met DPD. Doorgaans worden pakketten dan de volgende dag geleverd. 

Je ontvangt van ons een tracking code waarmee je je pakket kunt volgen. Ook ontvang je van DPD een tijdvak met de bezorging van je pakket.

Geen pakket ontvangen? Mocht het voorkomen dat een pakket niet binnen de aangegeven tijd is geleverd of beschadigd, neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken dan de reden van vertraging en proberen de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Afhalen 

Winkel: Wil je een specifiek product passen maar nog niet bestellen? Neem contact met ons op, wij reserveren dit graag voor jou zodat jij het in onze winkel kunt komen passen.

Webshop: Het is ook mogelijk om producten op onze webshop te bestellen en te komen afhalen. Zo kunnen wij nog altijd even met je meekijken en je adviseren.