Ton Notermans, begon op 1 april 1999 in Roermond met de winkel Ton Notermans Kamperen. In korte tijd zijn de afdelingen buitensport en wandelsport erbij gekomen. Vanaf het begin is het een familiewinkel geweest. Meer dan de helft van het personeel is familie, of werkt er al meer dan 10 jaar. Beide dochters maken vol trots deel uit van Ton Notermans. 

Vanaf 1999 is er veel veranderd. Ton Notermans is nu meer gericht op wandelen en reizen. Een unieke winkel in Limburg waar adviseren en écht het gesprek aangaan het belangrijkste is. Wij proberen er met zijn allen altijd een feestje van te maken! Iedereen is welkom in onze winkel en webshop ♥

Ons team

Ton Notermans

Ton Notermans zijn grootste hobby is wandelen zoals de Eifelsteig, Rothaarsteig of in de bergen en heuvels van Duitsland, Italië en Frankrijk. Door zijn interesse in wandelen groeide de wandelschoenen afdeling uit tot de belangrijkste pijler in de winkel.

Ton vindt het prettig om wandelaars te helpen met de aanschaf van wandel- en bergschoenen. Hij is heel trots als wandelaars hem onderweg vertellen dat de wandelschoenen toch zo fijn zijn.

Het gaat Ton altijd om het uiteindelijke resultaat. De schoenen moeten weliswaar in de winkel goed zitten, maar na enkele fikse wandeltochten moeten de wandelaars nog tevreden over de schoenen zijn. Dan is Ton pas tevreden.

Daarnaast is hij een fervent moestuinder. In zijn grote moestuin brengt hij in de lente en zomeravonden heel wat uurtjes door tussen de groenten. Daarover vertellen met geïnteresseerde klanten doet hij ook graag.

Ton is ook lid van de Landschapvereniging de Kringloop in Linne. Daar geniet hij van de mooie lezingen en excursies. De Vogelcursus en Paddenstoelcursus zijn zijn favorieten. Heerlijk door de mooie natuurgebieden struinen.

Al deze hobby's zijn mooi te combineren met zijn passie voor fotograferen. Mensen, planten, vogels en de tuin gaan op de foto.

Kortom fijn werk en fijne hobby's.

  Caroline Notermans

Caroline Notermans zorgt ervoor dat de hele organisatie soepel blijft lopen. Administratie, netwerken, scholing, personeel en ict, ze is van alle markten thuis!

Zelf wandelt ze heel veel, Eifelsteig, Pieterpad, Heuvelland4daagse en steeds komt ze weer met enthousiaste verhalen thuis.

Ook organiseert ze enkele malen per jaar zeer interessante lezingen in onze winkel, die druk bezocht worden.

Voor velen niet altijd zichtbaar maar een harde werker en een belangrijke pijler in ons bedrijf.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen

Angelique Heldens, werkt sinds mei 2007 bij Ton Notermans. Angelique heeft als hobby het lopen van langeafstandstochten zoals de Kennedymars en 4-daagse Nijmegen (4 x 50 km 14 keer).

Ze heeft inmiddels al 44 keer de Kennedymars gelopen in verschillende plaatsen zoals Sittard, Someren, Waalwijk, Melderslo, Hilversum en Oosterhout.

In het weekend loopt ze meestal op zondagmorgen de 30 of de 40 km, gewoon voor de ontspanning/inspanning.

Ook is Angelique groot fan van de camper, die haar trouw volgt als zij haar kilometertjes loopt.

Voor veel klanten is Angelique een vertrouwd gezicht in onze winkel. Ze zorgt dat iedereen met de beste wandelschoenen naar buiten loopt. Daarnaast houdt ze onze winkel goed geordend en zorgt ze ervoor dat webshop bestellingen tijdig en correct worden verzonden.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, boom, lucht en buiten

Nadieh Notermans heeft in 2015 haar diploma behaald van de studie Commerciële economie. De kennis die ze tijdens deze studie heeft opgedaan past ze nu toe in onze winkel.

Ze is gedurende de dag bezig met alle facetten van marketing en inkoop voor de winkel. 

Haar grootste passie is reizen, ze kan dan ook heel goed helpen als iemand gaat backpacken. Daarnaast heeft ze veel kennis over kleding en schoenen en kan hier een goed advies over geven.

 

Manon

 

Manon Notermans heeft in 2015 haar diploma behaald van de studie People & Business Management. Niet vaak zichtbaar in de winkel maar een grote kracht achter de schermen. Door Manon voldoen we aan alle wet en regelgeving op het gebied van personeel, privacy en ict. 

Manon heeft zelf de Kennedymars gelopen. Dus zeker een ervaringsdeskundige! 

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Joep Baetsen kwam al als jonge vakantiehulp een aantal jaar geleden bij ons werken. Inmiddels is hij uitgegroeid tot fotomodel en vooral zeer ervaren collega! Naast zich inzetten voor zijn studie maakt hij ook graag stevige meerdaagse trektochten. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, de tekst 'ROEE Jack. Wolfskin'

Wil je weten van welk dier een pootafdruk in het bos is? Vraag het Bas Custers! Hij is een echte 'outdoor' specialist. Hierdoor kan hij heel goed helpen bij het uitzoeken van wandelschoenen, kleding, rugzakken en de rest van ons assortiment. 

 

Roos Hoen werkt een dag per week aan de  boekhouding. Al jaren een vertrouwde collega en samen met Angelique organisatietopper van onze lezingen!

Ze fietst en wandelt graag en is als de zon ook maar even schijnt buiten te vinden.

Weet heel veel en kan dat ook nog mooi vertellen.

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht

 

Marieke Bertrams heeft zelf jarenlang een kledingwinkel gehad, waardoor ze vanaf het begin goed aanvoelde wat we in onze winkel nodig hebben.

Zowel de inrichting als de outfits voor photoshoots kan ze heel goed stylen. Dankzij haar zien onze foto's er geweldig uit!

 

Laura Smeets

Ons nieuwste multi-talent is Laura Smeets. Zeer behulpzaam en vriendelijk gezicht achter de kassa. 

Laura helpt met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Instagram en onze webshop. 

 

 

HOPELIJK TOT SNEL IN ONZE WINKEL!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen