Retourneren

Winkel: tijdens onze opheffingsuitverkoop nemen wij geen retouren meer aan in onze winkel. 

Webshop: Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en de producten terug te sturen. Stuur de artikelen, indien redelijkerwijs mogelijk ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels, in de originele verpakking terug. De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.

  1. Volledige terugbetaling bij retournering. U heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat u ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die u heeft betaald, terug moet krijgen als u de bestelling in zijn geheel annuleert. 
  2. Verzendkosten bij retournering. De verzendkosten die betaald worden voor retournering zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door Ton Notermans.
  3. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook artikelen in de uitverkoop en gepaste kleding mag de consument terugsturen.
  4. Retour- en crediteringstermijn. U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij betalen het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terug.

Retour adres:
Ton Notermans
Dr. Philipslaan 25 B
6042 CT Roermond

Retourformulier:
We verzoeken je om bij je retourzending het retourformulier toe te voegen. Ben je het formulier kwijt of zat dit niet bij je bestelling? Dan kun je het formulier hier alsnog downloaden.

Ruilen

Tijdens onze opheffingsuitverkoop ruilen wij geen producten meer.