Bestellen

Als je een artikel bestelt op onze webshop wordt je bestelling binnen Nederland boven de aanschafprijs van € 50,- gratis aan huis geleverd. Voor bestellingen met een waarde minder dan € 50,- betaal je € 4,95 verzendkosten.

Tijdens de corona crisis worden pakketten op dinsdag t/m zaterdag verstuurd door DPD. Doorgaans worden pakketten de volgende werkdag geleverd. Pakketdiensten hebben het op dit moment erg druk, het kan zijn dan de levertijd van uw pakket iets langer is. 

De bestelde artikelen worden, mits op voorraad, binnen 2 werkdagen verzonden. Tijdens feestdagen kan het langer duren voordat het pakket verzonden wordt. Is dat het geval dan wordt dat op deze pagina vermeld. 

Onderstaand schema geeft een indicatie wanneer een bestelling wordt geleverd. Wil je echter zeker weten wanneer iets geleverd wordt neem dan contact met ons op.

Besteld op Geleverd op
Zaterdag na 12.00 tot dinsdag 12.00   Woensdag
Dinsdag na 12.00 tot woensdag 12.00 Donderdag
Woensdag na 12.00 tot donderdag 12.00 Vrijdag
Donderdag na 12.00 tot vrijdag 12.00 Maandag
Vrijdag na 12.00 tot zaterdag 12.00 Dinsdag

 

Retourneren 

Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Stuur de artikelen indien redelijkerwijs mogelijk ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels, in de originele verpakking terug. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

We verzoeken je om bij je retourzending het retour formulier toe te voegen. Ben je het formulier kwijt of zat deze niet bij je bestelling? Dan kan je het formulier hier alsnog downloaden.

Retour adres  

Artikelen retour sturen naar:
Meijers Pakketservice
Tav Ton Notermans
Hoefstraat 42
6085DT Horn

Retouren webshop bestelling

  1. Volledige terugbetaling bij retournering. U heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die u heeft betaald terug moet krijgen als u de bestelling in zijn geheel annuleert. 
  2. Verzendkosten bij retournering. De verzendkosten die betaald worden voor retournering zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door Ton Notermans.
  3. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook artikelen in de uitverkoop en gepaste kleding mag de consument terugsturen.
  4. Retour- en crediteringstermijn. U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij betalen het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terug.
    www.thuiswinkel.org

Bezorgen

Wij verzenden onze artikelen via DPD. Het artikel wordt aangetekend afgeleverd zodat het in goede handen terecht komt. Wij doen in totaal drie pogingen om uw bestelling te leveren. Als de ontvanger niet thuis is, laat de chauffeur bij de eerste afleverpoging een berichtkaartje achter in de brievenbus. Een nieuwe leverdatum kan dan worden geregeld.

Geen pakket ontvangen?

Mocht het voorkomen dat een pakket niet binnen de aangegeven tijd is geleverd of is beschadigd, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0475-420610. Wij onderzoeken dan de reden van vertraging en proberen de situatie zo snel mogelijk te herstellen.